CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kaksi pelaajasopimusta lisää - 500 korttia varattu

Kaksi pelaajasopimusta lisää - 500 korttia varattu
Kaksi pelaajasopimusta lisää - 500 korttia varattu

RoKi kiinnitti kaksi pelaajaa lisää kauden 2022-23 joukkueeseen. Seura julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Kampanjan aikana kuudessa päivässä on varattu jo yli 500 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna viisi pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanja on käynnissä 29.5. asti. Kausikortin tulevan kauden karnevaaleihin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Kampanjahinta toteutuu, mikäli 1000 kausikorttia varataan 29.5. mennessä.

Alanen uutena vahvistuksena keskikaistalle - Tumanovs jatkaa

Uutena pelaajana napapiirille saapuu JYP:stä siirtyvä keskushyökkääjä Jere-Matias Alanen. RoKiin helmikuussa siirtynyt ja vakuuttavan kevään pelannut puolustaja Miks Tumanovs jatkaa Rovaniemellä myös tulevalla kaudella. Molempien pelaajien sopimukset kattavat Mestis-kauden 2022-23.

"Haluan nähdä mitä Lapin hulluus on"

Jere-Matias Alanen siirtyy JYP:n Liiga-joukkueesta Rovaniemelle. Alanen, 26, on Tampereelta lähtöisin oleva monipuolinen keskushyökkääjä, joka on pelannut Mestiksessä vuosien 2017-21 aikana nousten sarjan terävimpään kärkeen sentteriosastolla. Alasella (198 cm / 89 kg) on vyöllään 146 Mestiksen runkosarjan ottelua, joissa on syntynyt peräti 120 tehopistettä, sekä 14 pudotuspeliottelussa 10 tehopistettä. Keväällä 2021 hän voitti Mestiksen mestaruuden Imatralla, sijoittui sarjan pistepörssin toiseksi, ja valittiin myös all stars -kentälliseen. Viime kaudella JYP:ssä hän pelasi 40 liigaottelua tehden neljä tehopistettä. Alanen hakee Rovaniemeltä uutta vauhtia liigapaikan vakiinnuttamiseksi.

- Hyvillä mielin olen tulossa Rovaniemelle ja RoKiin. Haluan nähdä mitä Lapin hulluus on, sekä menestyä ja kehittyä. Näen täällä hienon mahdollisuuden molempiin, joten eiköhän mennä päätyyn asti, Alanen sanoo.

- Haimme kärkisentteriä Huttusen rinnalle, ja kun Alanen tuli tarjolle, niin ehdottomasti halusimme hänet kiinnittää. Hän on taitava ja isokokoinen sentteri, joka tuo meille lisää voimaa myös aloitusympyrään. Alanen on erittäin hieno urheilija ja ihminen, ja sitä kautta oikein sopiva palanen meidän palapeliin, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

"Odotan vieläkin parempaa kautta"

RoKiin helmikuussa KHL:n Dinamo Rigasta siirtynyt isokokoinen (195 cm / 90 kg) puolustaja Miks Tumanovs, 20, jatkaa Rovaniemellä myös tulevalla kaudella. Tumanovs ehti pelata RoKissa 14 runkosarjan ottelua, ja 12 pudotuspeliottelua ollen puolustuksen tukipilareita.

- Palaan erittäin innoissani Rovaniemelle ensi kaudella. Tykkäsin pelata ja olla Rovaniemellä. Odotan innolla niin omasta, kuin myös joukkueen näkökulmasta vieläkin parempaa kautta, Tumanovs sanoo.

- Tumanovs oli täsmähaku puolustukseen juuri ennen siirtorajaa. Miks täytti ja ylitti odotusarvomme. Hän on erinomainen tyyppi kaukalossa ja sen ulkopuolella, ja kypsä pelaaja ikäisekseen. Miks halusi ehdottomasti jatkaa RoKi-paidassa uraansa, joten oli helppoa tehdä jatkosopimus. Hänellä olla on iso potentiaali, vaikkakin on jo osoittanut olevansa Mestiksen kärkipuolustajia, Lehtonen sanoo.

Sopimuspelaajat kaudelle 2022-23