CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Yksi pelaajasopimus lisää - 600 korttia varattu

Yksi pelaajasopimus lisää - 600 korttia varattu

RoKi kiinnitti yhden pelaajan lisää kauden 2022-23 joukkueeseen. Seura julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Noin viikon käynnissä olleen kampanjan aikana on varattu jo yli 600 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna kuusi pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanja on käynnissä 29.5. asti. Kausikortin tulevan kauden karnevaaleihin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan. Kampanjahinta toteutuu, mikäli 1000 kausikorttia varataan 29.5. mennessä.

Grönblom hakee paluuta Liigaan napapiirin kautta

RoKi on kiinnittänyt uuden puolustajan tulevan kauden joukkueeseen. Tom Grönblom siirtyy RoKiin KalPasta. Sopimus kattaa Mestis-kauden 2021-22.

Tom Grönblom on Espoosta lähtöisin oleva puolustaja, joka siirtyy RoKiin KalPasta. Hän pelasi viime kaudella myös lainapelaajana Mestistä SaPKossa, jossa syntyi 21 ottelussa 15 tehopistettä ja plus-miinus -saldo +9. Kahden edellisen kauden aikana Grönblom pelasi 24 liigaottelua KalPassa ja Jukureissa. Grönblom, 22, tulee RoKiin hakemaan viimeistä silausta liigapaikan vakiinnuttamiseksi.

- Hienoa tulla Rovaniemelle ja RoKiin. Tottakai on hienoa nähdä mitä se lapin energia ja hulluus on. RoKin koin parhaaksi paikaksi kehittyä paremmaksi kohti Liigaa ja uskon myös menestystä tulevan ensi vuonna. Karavaani kulkee - nähdään syksyllä, Grönblom sanoo.

- Tom löi viime kaudella itsensä ryminällä läpi Mestikseen. Haimme selkeästi lisää kiekollista osaamista puolustukseen, ja sitä saadaan Grönblomin myötä. Hänellä on kova halu mennä eteenpäin, ja uskon että pystymme tarjoamaan hänelle optimaalisen paketin kehityksensä kannalta, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23

Kuva: Atte Rissanen Photography