CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kausarihaaste kaudelle 2022-23 käynnissä 29.5. asti

Kausarihaaste kaudelle 2022-23 käynnissä 29.5. asti

Haastekampanjan aikana kauden 2022-23 kausikortti on tarjolla varsin huokeaan 99 € hintaan. Merkityllä istumapaikalla varustettu kausikortti on 119 €, ja lasten sekä opiskelijoiden kortti 69 €. Lisäksi valikoimasta löytyy Temrex Club -kortti (199 €), sekä hyväntekeväisyyskohteille kohdistettava tukikortti (29 €).

Ottelua kohti normaalin kortin hinnaksi jää vain 3,81 € eli kuuden ottelulipun hinnalla lunastat mahdollisuuden seurata Suomen viihdyttävintä lätkää aina elokuulta maaliskuulle asti!

Kausikortin voi maksaa kampanjan toteuduttua myös yleisimmillä tyky-maksutavoilla.

VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kausikorttihaasteen ideana on tarjota Mestis-otteluiden näkeminen koko runkosarjan ajan erittäin edullisesti. Yhden runkosarjaottelun hinnaksi jää vain 3,81 €. Haastekampanja toteutuu, mikäli kausikortteja varataan kampanjan aikana yhteensä 1000 kpl.

Kausikorttihaaste on toteutettu onnistuneesti jo neljänä edellisenä vuonna.

Kortin lunastamalla olet samalla vaikuttamassa tulevan kauden joukkueen rakentamiseen ja joukkueen menestykseen.

Tilaa oma korttisi, pyydä mukaan myös kaverit ja tutut, ja toteutetaan kampanja jälleen yhdessä!

Kausikortti on voimassa seuraavissa RoKin järjestämissä otteluissa: runkosarjan otteluissa, sekä Mestis- ja Suomi-Sarja-joukkueita vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa ja mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa kaudella 2022-23. Kausikortti ei oikeuta sisäänpääsyyn mahdolliseen ulkoilmaotteluun.

Tervetuloa nauttimaan Lapin parhaista bileistä myös kaudella 2022-23!

TUKIKORTIT LSHP:N NUORISOPSYKIATRIAN POLIKLINIKALLE, SEKÄ LAPIN ENSI- JA TURVAKODILLE 29 € / KPL

Kausarihaasteen yhteydessä sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää kanssamme.

Halutessasi voit ostaa LSHP:n nuorisopsykiatrian poliklinikalle, tai Lapin Ensi- ja Turvakodille lahjoitettavan kausikortin, ja näin ilahduttaa ja aktivoida vaikeammassa asemassa olevia nuoria ja perheitä.

Nuorisopsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan nuoria, joiden psyykkinen hyvinvointi ja toimintakyky ovat vakavasti uhattuina. Poliklinikan toiminta on yhteistyötä nuoren, perheen ja nuoren lähiverkoston kanssa. Lapin Ensi- ja Turvakoti turvaa lapsen oikeuden suotuisiin kasvuolosuhteisiin ennen ja jälkeen syntymän, sekä tukee vanhemmuutta ja perheen sisäistä vuorovaikutusta. Lisäksi Lapin Ensi- ja Turvakoti tarjoaa kriisiapua vaikeissa elämäntilanteissa oleville yksilöille ja perheille sekä ehkäisee väkivaltaa ja lievittää sen seurauksia.

Samalla tämä on hieno tapa kohdistaa lisätukea myös seuralle. Myös nämä tukikortit ovat tilattavissa oheisen varauslomakkeen kautta. Tukikortin hinta on 29 € / kpl.

Kampanjan päätyttyä kortit luovutetaan tuettavien toimijoiden käyttöön. Tästä linkistä näet tunnelmia vuoden 2021 kausikorttien luovutuksesta edellä mainituille toimijoille.

Kausarihaasteen infot

Lisätiedot

  • toimisto@rokihockey.fi / 040 529 4160