CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

VIIKONLOPUN ENNAKKO: Tärkeitä pisteitä jaossa, kun RoKi pelaa tänään ja huomenna Lappi Areenalla

VIIKONLOPUN ENNAKKO: Tärkeitä pisteitä jaossa, kun RoKi pelaa tänään ja huomenna Lappi Areenalla

Mestiksen runkosarjan viimeinen neljännes on hyvässä vauhdissa. Jäljellä on enää 12 ottelua, joista RoKi pelaa peräti 7 kotikaukalossa Lappi Areenalla. Asetelmat tulevan viikonlopun otteluihin ovat selkeät - RoKi tarvitsee kipeästi pisteitä välttääkseen karsintapelit. Toisaalta edelleen on olemassa mahdollisuus myös pudotuspeleihin, sillä matkaa sinne on vain 10 pistettä ja pisteitä on vielä paljon jaossa.

PERJANTAINA RoKi - KeuPa HT klo 18:30

RoKi ja KeuPa HT ovat pelanneet jälleen tällä kaudella tiukkoja otteluita, kuten viimeksi tämän viikon keskiviikkona Keuruulla. Ottelussa RoKilla oli kaikki eväät voittoon, mutta KeuPa HT nousi kolmannessa erässä ohi ja voittoon lukemin 4-3.

Perjantaina RoKi lähtee maksamaan kalavelkoja, ja ennen kaikkea taistelemaan äärimmäisen tärkeistä sarjapisteistä. Otteluun lisämielenkiintoa tuo Paavo Hölsän paluu RoKi-maalille flunssan jälkeen. Tänään nähdään onko Paavo totutun hyvässä vireessä myös viime kauden joukkuettaan vastaan. Paavo ei yksin voittoa tietenkään pysty takaamaan sillä myös maaleja tarvitaan. Niitä voi odottaa etenkin Kasper Elon ja Eetu-Santeri Koivusen johtamilta ketjuilta.

LAUANTAINA RoKi - Hokki klo 17:00

Lauantaina RoKin vieraaksi Lappi Areenalle saapuu Kajaanin Hokki, joka RoKin ohella kamppailee karsintapeikkoa vastaan. Kyseessä on jälleen kerran niin sanottu kuuden pisteen peli, josta ei jännitystä ja tunnetta varmastikaan tule puuttumaan.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena ottelussa voi seurata vierasjoukkue Hokin ex-rokilaisia Jarkko Harjulaa ja Tuomas Komulaista, jotka pelaavat hienoa kautta. Harjula johtaa pistepörssiä 46 tehopisteen saldolla ja Komulainenkin löytyy 8. sijalta 38 tehopisteellä.

KOKOONPANO

RoKi lähtee viikonlopun otteluihin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä kuume-toipilaat Paavo Hölsä ja Kasperi Torikka palaavat kokoonpanoon. Joukkueessa on edelleen flunssaa päällä useammalla pelaajalla, mutta ei kuitenkaan sellaista mikä pelaamisen estäisi.

OTTELUINFOT

Perjantain ottelu alkaa klo 18:30 ja areenan ovet avautuvat klo 17:30. C-katsomon anniskelualue ja Bar Harmaa Kulma palvelevat niin ikään klo 17:30 alkaen. Palveluita käyttämällä tuet myös RoKin junioritoimintaa.

Lauantain ottelu alkaa klo 17:00 ja areenan ovet avautuvat klo 16:00.

Voit hankkia lippusi ennakkoon Ticketmasterista, Rovaniemen Prismasta (S-Etukortilla -2€ aikuisten lipusta) tai Spice Ice Rinteenkulmasta.

Lauantain otteluisäntänä Wetteri Rovaniemi

Wetterin vaihtoautoralli on täällä taas! Vaihtoautorallissa 1.-29.2.2020 ajetaan hinnat suoriksi ja tuhansien eurojen etuja on tarjolla joka kurvissa. Tutustu vaihtoautorallin tarjouksin täältä.

Seuraa meitä somessa

Facebook: facebook.com/rokihockey
Instagram: @rokihockey
Twitter: @rokihockey

#LätkässäLappiin #RoKiHockey #Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Kuva: Tommy Jokelainen