CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Kuusi pelaajasopimusta Mestis-kaudelle 2019-20

Kuusi pelaajasopimusta Mestis-kaudelle 2019-20

RoKi on kiinnittänyt viisi hyökkääjää ja yhden puolustajan Mestis-kauden 2019-20 kattavilla sopimuksilla.

Hyökkääjistä RoKissa jatkavat Ville Heikkinen, Eetu Karvinen, Rasmus Smedberg ja Antti Järvelä, sekä puolustajista Samuli Rahikainen. Lisäksi hyökkääjä Lauri Nevala nousee edustusjoukkueeseen A-junioreista.

Ville Heikkinen, 25, aloittaa syksyllä toisen täyden Mestis-kauden Rovaniemellä. Heikkinen nousi kevät-kaudella ratkaisurooliin summaten yhteensä 22 tehopistettä runkosarjassa.

-Hyvällä mielellä jatkan Rovaniemellä. Olosuhteet on viimeisen päälle, ja tämä on muutenkin hyvä paikka kehittyä ja mennä eteenpäin pelaajana. Keväällä pääsin hyvään vireeseen, josta kiitokset myös ketjukavereille. Tarkoitus on jatkaa syksyllä siitä mihin keväällä jäätiin, Heikkinen sanoo.

Eetu Karviselle, 26, tuleva kausi on jo kolmas peräkkäinen RoKissa. Monipuolisena pelaajana Karvinen oli päättyneellä kaudella puolustavassa roolissa ja kantoi lisäksi isoa vastuuta alivoimalla. Tehosarakkeeseen Karvinen keräsi runkosarjassa 14 tehopistettä.

Rasmus Smedbergillä, 22, on takana ensimmäinen Mestis-kausi A-juniorivuosien jälkeen. Smedberg onnistui kasvattamaan rooliaan kauden edetessä, ja kokosi lopulta runkosarjassa kahdeksan tehopistettä.

A-junioreista joukkueeseen nousee RoKi-kasvatti Lauri Nevala, 19, joka on ollut tehokas kaikissa juniori-ikäluokissa. Viime kaudella A-junioreissa Nevala takoi 45 tehopistettä, ja pääsi haistelemaan myös Mestis-vauhtia edustusjoukkueessa kahden ottelun verran.

Puolustajista jatkaa vuosi sitten Rovaniemelle saapunut Samuli Rahikainen, 25. Hyvästä laukauksestaan tunnettu Rahikainen tehoili kuluneella kaudella puolustajalle komeat 20 tehopistettä runkosarjassa, sekä pudotuspeleissä 3 tehopistettä.

-Rovaniemi oli positiivinen yllätys minulle niin kaupunkina, kuin myös treeniolosuhteet ja systeemit on viimeisen päällä, joten on hienoa jatkaa. Innolla odotan tulevaa kautta, Rahikainen sanoo.

Liikennettä RoKista on myös pois päin, sillä päättyneellä kaudelle Liigassa debytoinut maalivahti Rasmus Reijola ei jatka RoKissa. RoKi kiittää Rassea kuluneista kahdesta vuodesta ja toivottaa tsemppiä ja menestystä tuleviin haasteisiin.