CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

SANTERI PELTOLA JATKOSOPIMUKSEEN. ADAM WOLIN KOOVEESTA ROKIIN.

SANTERI PELTOLA JATKOSOPIMUKSEEN. ADAM WOLIN KOOVEESTA ROKIIN.

RoKi Hockey ja hyökkääjä Santeri Peltola ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Uutena pelaajana RoKiin saapuu viime kaudella KooVeeta edustanut puolustaja Adam Wolin.

Peltolalle päättynyt kausi oli ensimmäinen Rovaniemellä. RoKi -paidassa runkosarjaotteluita kertyi 44, näissä hän saalisti tehot 12+8=20. Pudotuspeliotteluita kertyi 10 kappaletta, joissa syntyi kolme syöttöpistettä.

Wolin kiekkoili päättyneen kauden KooVeen riveissä. U20 SM-Sarjassa 37 otteluun syntyi tehot 9+14=23. Mestiksessä otteluita kertyi vyölle 19, joissa hän keräsi tehot 4+2=6.

Kaksikon mietteet sopimuksistaan:

- Mahtava homma, että pääsen jatkamaan RoKissa. Ajatus siitä, että pääsee mukaan joukkueeseen, missä on huippu puitteet, hyvä mahdollisuus menestyä joukkueena, sarjan paras kotiyleisö ja hyvä laadukas arki ei tehnyt päätöksestä vaikeaa. Viime kausi oli joukkueena viimeistä viilausta vaille erinomainen, mikä tietenkin jätti kaikille nälkää tulevaa kautta ajatellen. Henkilökohtainen kausi oli nousujohteinen, mistä on hyvä jatkaa ja ottaa askeleita eteenpäin. Joku on joskus sanonut, että ”Lapissa on ihmisen hyvä olla” ja se pitää muuten paikkansa. Nähdään syksyllä, Santeri Peltola kommentoi.

- Hienoa päästä Rovaniemelle ja Mestiksen parhaan kotiyleisön eteen! Kun RoKista ilmaistiin kiinnostusta, oli tämä minulle selkeä ykkösvaihtoehto. Tavoitteena ensi kaudelle on vakiinnuttaa pelipaikka kokoonpanossa ja kasvaa voittavaksi Mestis -pelaajaksi. Tulen kantamaan RoKi -paitaa ylpeydellä, nähdään hallilla, Adam Wolin kertoo.

Päävalmentajan mietteet sopimuksista:

- Santeri on monipuolinen pelaaja, jolle voi lyödä niskaan roolin kuin roolin. Tärkeä palanen joukkueeseen. Toinen miesten kausi edessä ja mahdollisuus ottaa isoja askelia eteenpäin, Sakari Salmela kommentoi.

- Wolin haluaa tulla Rovaniemelle kehittymään ja ottamaan seuraavaa steppiä uralle. Mies on aina kovassa kunnossa ja työmoraali moitteeton. Tuo myös fyysisyyttä rosteriin, Sakari Salmela kertoo.

Lisää pelaajasopimuksia julkaistaan kausarihaasteen yhteydessä kaksi kappaletta aina sadan tilatun kortin välein.