CCMNapapiirin BetoniHartwallBRPLapin KansaMehiläinenHockey Base OyMTVKivikylän Kotipalvaamo Oy

Tommi Järvitalo RoKiin - 1400 korttia varattu

Tommi Järvitalo RoKiin - 1400 korttia varattu

Keskushyökkääjä Tommi Järvitalo tulee uutena pelaajana RoKiin. RoKi julkaisee pelaajasopimuksia käynnissä olevan kausikorttihaasteen etenemisen tahdissa. Jokaista 100 varattua korttia kohti julkaistaan yksi pelaajasopimus. Kampanjan aikana on tilattu jo 1400 korttia, ja sen myötä nyt on julkaistuna 14 pelaajasopimusta.

Kausikorttikampanjan tavoite on jo saavutettu, joten edulliset kampanjahinnat toteutuvat. Kampanja on käynnissä vielä tämän viikon ajan eli 29.5. asti.

Kausikortin edulliseen kampanjahintaan pääset varaamaan TÄSTÄ linkistä. Normaali kausikortti vain 99 €, eli kuuden ottelulipun hinnalla näet koko 26 ottelun runkosarjan, mikäli varaus tehdään 29.5. mennessä.

RoKi kiittää kaikkia kortin jo tilanneita - tervetuloa nauttimaan Kirnuun tulevalla kaudella!

Tommi Järvitalo uutena pelaajana Rovaniemelle

Keskushyökkääjä Tommi Järvitalo tulee uutena pelaajana RoKiin Mestis-kauden 2022-23 kattavalla sopimuksella. Oulusta kotoisin oleva Järvitalo, 22, on viimeksi ollut Oulun Kärppien sopimuspelaajana. Hän on kärsinyt pari viime kautta loukkaantumisista. Kausi 2020-21 jäi miehellä vajaaksi harjoituskaudella tulleen loukkaantumisen johdosta, ja viime kausi kokonaan väliin. Ennen loukkaantumistaan hän kolkutteli Kärppien liigajoukkueen portteja ja ehti pelata yhden liigaottelun Kärppien riveissä. Järvitalo on kuntoutunut loukkaantumisista ja lähtee hakemaan Rovaniemeltä uutta nostetta pelaajauralleen.

- Mahtavaa päästä Rovaniemelle ja RoKiin hommiin. Kovalla innolla odotan Rovaniemen kiekkobuumin näkemistä. Tehdään yhdessä ensi kaudesta huikea tarina, Järvitalo sanoo.

- Tommin kanssa puhuimme jo vuosi sitten mahdollisuudesta pelata meillä. Nyt kun terveys antaa myöten, niin haluamme katsoa kortin loppuun asti. Kuten ajat Kärpissä osoittavat, niin Tommi on ehdottomasti Mestis-tasolle kovan tason pelaaja. Hän tuo varmasti lisää leveyttä meidän sentteriosastolle, päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo.

SOPIMUSPELAAJAT KAUDELLE 2022-23